Ontdek onze 2 charmante en comfortabele gîtes, volledig door ons gerenoveerd, midden in een uitgestrekte groene omgeving!

Wij verheugen ons erop u in ons kleine paradijs te mogen verwelkomen en u deelgenoot te maken van onze liefde voor de streek en alle amusementsmogelijkheden die deze in zomer en winter biedt.

Of u nu een sportliefhebber bent, een natuurliefhebber, een fervent historisch en cultureel ontdekkingsreiziger, of gewoon wilt uitrusten en ontspannen, u bent op de juiste plaats!

Onze grote groene ruimte van 1,5 hectare grenzend aan de rivier (de Sûre) nodigt u uit om te genieten van lange momenten van ontspanning. Ter plaatse kunt u genieten van onze terrassen, ligstoelen of bucolische arrangementen onder de prieel en langs het water.

Caro & Thierry

Gelegen in een idyllische omgeving tussen bossen en rivieren (in het hart van het natuurpark van de Haute-Sûre), biedt dit domein u vele mogelijkheden voor activiteiten in het hart van de natuur: u bereikt de Ravel (een pad voor voetgangers en fietsers) en het prachtige bos van Anlier in slechts enkele minuten lopen. De nabijgelegen rivier biedt de gelegenheid om af te koelen, te vissen of de rijke fauna te observeren. Een brede waaier van bewegwijzerde wandelingen (meer dan 120 wandelingen en mountainbiketochten) zijn beschikbaar door een verscheidenheid aan bomen en vegetatie, kleine authentieke Ardense dorpjes, en talrijke waterwegen.

Elk seizoen heeft zijn eigen wonderen, zodat u kunt genieten van de charmes van de lente met zijn wedergeboorte van de natuur, de zonneschijn van de zomer, de flamboyante kleuren van de herfst, of de besneeuwde landschappen en de nabijgelegen langlaufloipes.

Gelegen in het hart van de historische Slag om de Ardennen, tussen Bastogne en Arlon, is er volop keuze voor meer culturele of stedelijke uitstapjes. Het Groothertogdom Luxemburg ligt op slechts enkele kilometers afstand en biedt een brede waaier aan activiteiten. De nodige restaurants en winkels liggen op slechts 4 km afstand (Martelange).

Wij verwelkomen u in een van onze twee gîtes en zullen u met plezier adviseren en begeleiden naargelang uw wensen tijdens uw verblijf!

Caro & Thierry