+352/ 691 82 32 20
Informatie
Entre Sûre et forêt
Welkom op ons domein in het hart van de Belgische Ardennen!

Wij verheugen ons erop u in ons kleine paradijs te mogen verwelkomen en u deelgenoot te maken van onze liefde voor de streek en alle amusementsmogelijkheden die deze in zomer en winter biedt.

Of u nu een sportliefhebber bent, een natuurliefhebber, een fervent historisch en cultureel ontdekkingsreiziger, of gewoon wilt uitrusten en ontspannen, u bent op de juiste plaats!

ENTRE SÛRE ET FORÊT
Onze 2 volledig gerenoveerde en comfortabele gîtes

Le Héron

Deze accommodatie is gevestigd in een oud plattelandshuis uit de jaren 1800 en kan worden geboekt als gîte voor 6 of 10 personen. De stijl van de gîte zal u verleiden door de combinatie van moderniteit en de authenticiteit van de Belgische Ardennen. U zult kunnen genieten van de grote overdekte speelzaal en de petanquebaan.

 • 6-10 Personen
 • 3 Epis
 • 4 Slaapkamers
 • Free Wifi
 • 3 Badkamers
 • Prive parkeerplaats

Le Scailleteux

Deze charmante gîte is gevestigd in een schuur van eind 1700 en verleidt door zijn authenticiteit. Dit etablissement heeft een typisch Ardens karakter, met een combinatie van steen en eiken balken. De inrichting, een mix van oud en modern, is ook geïnspireerd door de streek.

 • 4 Personen
 • 3 Epis
 • 2 Slaapkamers
 • Free Wifi
 • 2 Badkamers
 • Prive parkeerplaats

Een idyllische omgeving

Onze grote groene ruimte van 1,5 hectare grenzend aan de rivier (de Sûre) nodigt u uit voor lange momenten van ontspanning ter plaatse.

U kunt genieten van onze terrassen, ligstoelen of bucolische arrangementen onder de bower en langs het water (250 m privé oever).

Het netwerk RAVeL ligt op een steenworp afstand van de logies (paden voorbehouden aan voetgangers, fietsers, ruiters, enz.).

Contacteer ons

+352/ 691 82 32 20
Entre Sûre et forêt
Onze sterke punten
Authenticiteit en charme

Stylish ingerichte, comfortabele accommodatie met een mix van rustieke en eigentijdse elementen.

Buitenfaciliteiten

Grote terrassen met tuinmeubelen en barbecue, bucolische faciliteiten.

Touristische regio

Het culturele en natuurlijke erfgoed van de regio biedt vele mogelijkheden.

Reviews

Wat reizigers zeggen

Natuurpark

Aan de rand van het Forêt d'Anlier en zijn natuurpark

Er zijn tal van mogelijkheden voor allerlei natuurwandelingen, waarbij de charme van het bos, de waterwegen, de uitgestrekte vlaktes en heuvels en de vele kleine Ardense gehuchten samenkomen.

In de loop der seizoenen

Verschillende activiteiten in winter en zomer

Elk seizoen heeft zijn eigen wonderen, zodat u kunt genieten van de charmes van de lente met zijn wedergeboorte van de natuur, de zon van de zomer, de flamboyante kleuren van de herfst, of de besneeuwde landschappen en de nabijgelegen langlaufloipes.

Rondlopen

Ideaal vertrekpunt voor uw wandelingen en trektochten

Martelange telt niet minder dan zeven themawandelingen. De wandeling van de Romeinen, het zingende oog, de daguet, de belvedère of de drie klokkentorens, de wandelingen van Martelange nemen u mee om de prachtige uitzichten en rijkdommen van onze streek te ontdekken.